Spreman za najteže izazove

Ford transit van trail

NOVI FORD TRANSIT TRAIL

S robusnim dizajnom, pametnom tehnologijom i novom razinom mogućnosti, novi Ford Transit Trail napravljen je za one koji traže više.

Mehanički diferencijal s ograničenim proklizivanjem daje snagu kotačima s najvećom trakcijom kako bi se vaš Transit Trail mogao kretati i po najtežem terenu. Opcijski inteligentni pogon na sve kotače poboljšava terensku sposobnost ovog furgona, što osigurava sigurnu sposobnost i vožnju.

Impozantna nova rešetka s podebljanim natpisom FORD jamči da ćete biti zapaženi. 

ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

ŠTO SVE TRANSIT TRAIL MOŽE

Kamo god vas put odvede, Transit Trail obavlja posao. Od teških terena, blatnjavih gradilišta ili gradskih cesta - Transit Trail osigurava siguran put dok upečatljiv dizajn jamči da ćete se izdvojiti iz gomile. 

KLJUČNE ZNAČAJKE

MEHANIČKI DIFERENCIJAL OGRANIČENOG PROKLIZIVANJA

Transit Trail dostupan je s naprednim sustavom koji vam pomaže da se s lakoćom nosite kod izazovnog terena. Mehanički diferencijal s ograničenim proklizivanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na neravnim površinama. To vam pomaže kod stabilnosti i sigurnosti vozila.

IZVANREDAN TERETNI PROSTOR

Transit Trail je veliko dostavno vozilo koje pruža impresivan prostor za teret u sve tri dimenzije: duljini, širini i visini. Uz nosivost do 2,1 tone i 15,1 kubičnih metara prtljažnog prostora, odlično je rješenje za prijevoz tereta dužine do 3 metra. Široka bočna vrata s opcijom električnog otvaranja i stražnja pristupna stepenica osiguravaju jednostavan pristup vašem teretu. 

POGON NA SVE KOTAČE

Transit Trail dostupan je s opcijskim inteligentnim AWD sustavom koji zamjenjuje mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem i pomaže vam u postizanju još glatkijeg i sigurnijeg napredovanja na zahtjevnom terenu.

FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR

S nizom naprednih 2,0-litrenih dizelskih motora Ford EcoBlue, Transit je snažniji i učinkovitiji nego ikad. S četri dostupna pogonska sklopa koji nuude do 185 KS konjskih snaga, zajamčeno je da ćete pronaći onaj koji zadovoljava sve vaše potrebe.