Udobnost i praktičnost

Svjež, karakterističan i hrabar. , 

Novi Ford EcoSport je nesumnjivo istinski SUV i definitivno ostavlja dojam snage i jačine.
Čiste, jednostavne, neupadljive prožete linije s promišljenim detaljima koje privlače pozornost.

Robustan izgled susreće praktičnost i udobnost. Atraktivan i pomno oblikovan unutrašnji dizajn, obogaćen je nizom pametnih tehnologija. Unutrašnjost EcoSporta savršeno je dizajnirana kako biste potpuno uživali u svakom trenutku provedenom u vozilu. 

Ergonomski oblikovan u skladu s vašim potrebama, kao i potrebama vaših suputnika.
 
Sjednite, opustite se, uživajte i iz povišenog udobnog položaja promatrajte svijet.

Povoljno i povezano

Sustav povezivanja FordPass Connect donosi niz vrijednih značajki kao što je promet u stvarnom vremenu koji se šalje izravno na navigator u vozilu i Wi-Fi hotspot *  s 4G LTE vezom. 

S FordPass Connectom, preuzimanjem aplikacije FordPass možete jednostavno prijeći prstom po zaslonu pametnog telefona kako biste zaključali i otključali vrata, locirali svoje vozilo i upravljali mnogim drugim funkcijama na daljinu, gdje god se nalazili. 
Blue Lightning Ford EcoSport

Više značajki s aplikacijom FordPass

FordPass Connect  postaje još moćniji kada se upari s vašim pametnim telefonom putem aplikacije FordPass. Nakon povezivanja, možete locirati svoj automobil te ga daljinski zaključati i otključati. Ako vaše vozilo ima automatski mjenjač, ​​možete čak pokrenuti motor sa svog pametnog telefona. 

Osim toga, izravno na vaš pametni telefon, primate važne informacije kao što su razina goriva, trenutna kilometraža, tlak u gumama ili poruke upozorenja ako trebate posjetiti servis. Također možete programirati svoj Ford navigacijski sustav iz udobnosti vlastitog doma slanjem odredišta izravno u automobil. 
FordPass aplikacija

B&O sound system, živa akustika

Bez obzira na vaš ukus u glazbi, zaslužujete vrhunsku kvalitetu. A to je upravo ono što vam je EcoSport spreman ponuditi.

Ovaj vrhunski audio sustav od 675 W daje moćan, bogat zvuk kroz sustav od 10 zvučnika, woofera i subwoofera. 

To je napredna tehnologija koju su dizajnirali, razvili i fino ugodili akustični stručnjaci B&O Sound System posebno za EcoSport. 

Quickclear

Ova pametna značajka za brzo čišćenje vjetrobranskog stakla osmišljena je kako biste što brže krenuli u hladnim jutarnjim satima.

Jednostavno pritisnite tipku, a ultra tanke niti će brzo zagrijati vjetrobransko staklo, odmrznuti i odmagliti te pomoći pri odleđivanju brisača 

Odgovara na kišu

Brisači vjetrobrana sa senzorom za kišu aktiviraju se kada je vjetrobran mokro i prilagođavaju svoju brzinu vremenskim prilikama ili intenzitetu kiše.

Možete birati između različitih razina osjetljivosti kako biste odredili kada se brisači uključuju. 

Postavite prikladnu temperaturu

Zahvaljujući EATC automatskoj kontroli klime, jednostavno odaberite željenu temperaturu, a sustav će se pobrinuti za njezino održavanje zahvaljujući naprednoj kontroli klime. S automatskom postavkom u tri koraka kontrolirajte brzinu i intenzitet.

KeyFree za potpunu slobodu

Zahvaljujući Ford KeyFree sustavu, možete zaključati i otključati svoje vozilo bez vađenja ključeva iz džepa ili torbe. 

Idealno kada su vam ruke pune ili ste u žurbi. 

Započnite vožnju jednim pritiskom

Uđite u vozilo, pokrenite motor samo jednim gumbom bez vađenja ključa. 

Ford Power start funkcija daje svakom pokretanju motora poseban zamah. 

Vrhunska fleksibilnost

Ford EcoSport nudi nevjerojatno prostranu unutrašnjost zahvaljujući pametnoj upotrebi prostora i pretinaca za pohranu te stražnjih sjedala djeljivih u omjeru 60/40. 

Sjedalo koje se može podići omogućuje potpuno sklapanje stražnjih sjedala kako bi se olakšao utovar prtljage. Osim toga, podesivi teretni krevet može se postaviti u tri različita položaja – savršeno kada ne želite stvari trpati jednu na drugu. 

Sve na dohvat prstiju

Naslon za ruke vozača i suvozača ugrađen je u središnju konzolu. 

Ispod se nalazi praktični pretinac, dok se ispred ručice mjenjača nalazi mjesto za odlaganje vašeg pametnog telefona. 

Tu su i dva USB priključka, utičnica od 12 V i dva držača za čaše s dodatnim malim prostorima ispred i iza. 

Praktičan i podesiv teretni prostor

Pod prtljažnika može se podesiti na tri različite visine, tako da ispod poda prtljažnika možete napraviti skriveni pretinac promjenjive visine. 

Kada se konfigurira na najveću visinu i s preklopljenim stražnjim sjedalima, može se postići potpuno ravna površina za teret. 

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford EcoSportu pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.